FAQ – Často Kladené Otázky

Obecné Dotazy

Specializujeme se na výrobu a instalaci modulových domů. Moduly je možné využít k bydlení, k pronájmu, jako kancelář i zahradní domek. V podstatě jakkoli.

Začneme konzultací, poté si vyberete design a materiály. Po potvrzení vaší objednávky se pustíme do výroby. Hotový modul nakonec doručíme a instalujeme. Celý proces obvykle trvá okolo 8 týdnů, maximálně do 10–12 týdnů.

Financování a Cena

Ceny modulů se liší dle typu a úrovně přizpůsobení. Nemusíte se však bát, předběžnou nabídku získáte po konzultaci. Více informací najdete na stránce financování.

Ano, rádi vám pomůžeme s také financováním, abyste byli blíže splněnému snu. Nabízíme hypotéky i bezúčelové úvěry. Více naleznete na stránce financování.

Specifikace a Přizpůsobení

Rozměry se různí, ale takovým základem v naší nabídce jsou: malé moduly 6 × 3 m až po větší moduly o rozměrech 12 × 4 m.

Samozřejmě. Vybrat si můžete i ten nejmenší detail. Nakonfigurovat lze vše – od vnějšího vzhledu po interiérové prvky.

Doručení a Instalace

Celý proces trvá obvykle od 6 do 12 týdnů. Doba závisí na specifikacích a aktuální kapacitě.

Kompletně. Zapojíme váš modul od A do Z – včetně přípravy pozemku a zapojení sítí.

Záruky a Servis

V rámci kvality vám nabízíme pětiletou záruku na všechny výrobní vady. Záruka zahrnuje materiály i strukturální integritu našich modulů.

Budeme tady pro vás i poté – připraveni poskytnout vám komplexní servis a zázemí, včetně pravidelných kontrol a údržby na vyžádání.